Meriti tarkvara kasutajatel on jälle võimalus võita!

Merit Aktiva ja Palk muudavad Sinu elu. Sa tunned, et kõik saab tehtud kiiremini ja mõnusamalt kui varem. Kui tellid tarkvara enne oktoobri lõppu, võid võita ülistiilse tahvelarvuti iPad Air 2 väärtusega 729 eurot.

Kas soovid, et raamatupidamise tegemine oleks lihtne? Või tahad kasutada professionaalse tarkvara kõiki võimalusi?

Kui arvad, et lihtsus ja professionaalsus ei sobi kokku, siis proovi Merit Aktivat. Sa näed, et need kaks nii vajalikku omadust on mõlemad ühes tarkvaras olemas.

ükskõik, kas oled raamatupidaja või ettevõtja, igal juhul saad Aktivaga raamatupidamise tehtud kiiremini ja mugavamalt kui teiste programmidega. Aktiva pilveversioon töötab igal pool ja igal seadmel.

Loomulikult on Aktivas kõik vajalikud võimalused:

Valida saad pilveversiooni ja arvutisse paigaldatava versiooni vahel. Alustamiseks ja väikestele firmadele sobib tasuta 100 dokumendi pakett.

 

Merit Aktiva hinna sees on:

Kasuta Aktivat aasta- või kuumaksega

Merit Aktiva Kuumakse Aastamakse
100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Standardpakett 19 149
Laiendatud pakett 29 219
Laiendatud paketi täisõigustega lisakasutaja 10 99
Hindadele lisandub käibemaks.

Kui tellid litsentsi enne oktoobri lõppu, siis osaled stiilse tahvelarvuti iPad Air 2 loosimises.

Tee endale Pilve-Aktiva kasutajakonto

Proovin siit

Laadi Aktiva oma arvutisse ja alusta täiesti tasuta.

Laadi siit

Loe põhjalikumat infot Merit Aktiva kohta

 

Merit Palgaga alustamine on väga lihtne, sest töötajate andmed saad importida töötamise registrist.

Maksumäärad ja maksuarvestuse algoritmid uuenevad internetist automaatselt, seega ei ole Sul endal vaja teada maksuarvestuse nüansse, kogu vajalik tarkus on programmis olemas ja maksuarvestus on alati 100% õige.

Merit Palga võimalused:

Parim aeg Merit Palka kasutama hakata on kohe, kui on vaja maksta palka esimesele töötajale. Milleks kulutada aega keerulisele Excelile, kui spetsiaalse palgaprogrammiga on töö palju lihtsam ning pole vaja muretseda arvestuse õigsuse pärast. ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine täiesti tasuta. Merit Palgaga arvestatakse palka rohkem kui 70 000-le töötajale rohkem kui 10 000-s firmas.

Merit Palga hinna sees on:

Merit Palka saab kasutada aasta- või kuumaksega.

ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine tasuta.

Merit Palk Töötajate maksimaalne arv ühes firmas Kuumakse,
€, km-ta
Aastamakse,
€, km-ta
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 15 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu piiramatu 129 1149
Hindadele lisandub käibemaks.

Merit Palgaga töö alustamiseks laadi programm meie kodulehelt oma arvutisse ja impordi töötamise registrist oma töötajate andmed. Programmi juurde käib põhjalik juhend. Kui vajad alustamisel mistahes abi, siis helista julgesti meie tasuta klienditoele 776 9333 ja küsige nõu. Me saame Sind kindlasti aidata ja Sa veendud, et Merit Palga kasutamine on väga lihtne.

Kui tellid litsentsi enne oktoobri lõppu, siis osaled stiilse tahvelarvuti iPad Air 2 loosimises.

Laadi Merit Palk oma arvutisse ja alusta kohe!

Laadin siit

Loe põhjalikumat infot Merit Palga kohta

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma e-mail alljärgnevale väljale. Soovi korral saate ennast alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused. Kampaania auhind on tahvelarvuti iPad Air 2 64 GB WiFi + Cellular Gold väärtusega 729 eurot. Auhinna loosimisel osalevad firmad, kes (1) ostavad kampaania perioodis Merit Aktiva ja/või Merit Palga esmalitsentsi; (2) kellel on varem ostetud ja seisuga 31. oktoober 2015 kehtiv Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Olemasolevatele klientidele saadame oktoobris meili teel kutse kampaanias osalemiseks. Loosimine toimub 9. novembril 2015. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. Kui te ei soovi loosimisel osaleda, siis informeerige meid sellest ostu sooritamisel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole iPad Airi loosimine võimalik.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee