Kolm kuud kingituseks

Raamatupidamisprogramm Merit Aktiva – pilves ja arvutis
Palgaprogramm Merit Palk

Merit Aktiva ja Palgaga säästate rohkem aega kui mistahes muu tarkvaraga, sest nende kasutamine on nii lihtne. õigupoolest teevad Aktiva ja Palk ära suure osa raamatupidamistööst. Nüüd kingime aastalitsentsi ostjatele kolm tasuta kuud.

Kui olete raamatupidaja, siis saate Merit Aktivat ja Palka kasutada mitmele firmale raamatupidamise tegemiseks ilma midagi juurde maksmata. Aktiva ja Palga paljud funktsioonid on tehtud just raamatupidaja töö lihtsustamiseks. Pangaväljavõtete import, korduvdokumendid, maksekorraldused, perioodilised arved ja e-arved – kõik see aitab kokku hoida uskumatult palju aega.

Kui olete ettevõtja, siis leiate Merit Aktiva ja Palga näol endale suurepärased abimehed, millega teha müügiarveid, pidada arvet tulude-kulude kohta, arvestada töötajatele palka või teha ise ära kogu raamatupidamine. Saate mõelda rohkem oma ärile ja vähem raamatupidamisele. Ka siis, kui kasutate keerukamate tööde juures raamatupidaja abi, näete ja kontrollite kõike, mis Teie firma raamatupidamises toimub.

Merit Aktiva ja Merit Palga hinna sees on:

Aktiva ja Palga hinnad on endiselt soodsad. Aktival saate valida pilveversiooni ja arvutisse paigaldatava versiooni vahel.

  Kuumakse Aastamakse
Merit Aktiva 100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Merit Aktiva standardpakett 19 149
Merit Aktiva laiendatud pakett 29 219
Laiendatud paketi lisakasutaja 10 99
  Töötajate arv ühes firmas Kuumakse Aastamakse
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 15 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu piiramatu 129 1149
Hinnad on käibemaksuta

Tehke endale Pilve-Aktiva kasutajakonto

Proovin siit

Laadige Aktiva oma arvutisse ja alustage täiesti tasuta

Laadi siit

Laadige Merit Palk oma arvutisse ja proovige!

Laadin siit

 

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma e-mail alljärgnevale väljale. Soovi korral saate ennast alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania kestab 1. novembrist 2015 kuni 31. jaanuarini 2016. Kampaaniatooted on Merit Aktiva esmane aastalitsents (pilveversioon või arvutisse paigaldatav versioon) ja Merit Palga esmane aastalitsents. Kõik kampaaniatoote ostjad saavad lisaks tavapärasele aastasele tasulisele kasutusperioodile kingituseks kolm kuud tasuta tarkvarakasutust. Seega saavad kampaaniatoote ostjad esimese aastamakse eest kasutada tarkvara 15 kuud.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee