Meriti tarkvaraga
luksuslikku
spaasse puhkama!

Kui tellite Merit Aktiva või Merit Palga
enne juuli lõppu, võite võita Hedon Spa
kinkekaardi väärtuses 400 eurot.

Merit Aktiva teeb ettevõtja ja raamatupidaja elu lihtsaks

Aktivas on kõik professionaalse raamatupidamisprogrammi võimalused, samas on tarkvara tänu pilvetehnoloogiale väga lihtne kasutada. Aktiva sobib nii ettevõtjale kui raamatupidajale, kes saavad omavahel mugavalt tööd jagada, nii et mõlemal on täielik ülevaade asjade seisust.

Aktivaga saab teha raamatupidamist paljudele firmadele ilma mingi lisatasuta. Klienditoes annavad nõu professionaalsed raamatupidajad, kes aitavad teid nii programmi kasutamise kui ka raamatupidamise küsimustes.

100 müügiarvet, 100 ostuarvet ja 100 pearaamatu kannet saab teha tasuta. Ostmine on riskivaba, sest 60 päeva kehtib raha tagasi garantii.

Tehke endale Merit Aktiva kasutajakonto ja alustage täiesti tasuta

Aktiva hinna sees on:

Merit Aktivat saab kasutada aasta- või kuumaksega.

Merit Aktiva Kuumakse Aastamakse
100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Standardpakett 19 149
Laiendatud pakett 29 219
Laiendatud paketi täisõigustega lisakasutaja 10 99
Hindadele lisandub käibemaks.

Kui tellite litsentsi enne juuli lõppu, siis osalete Hedon Spa kinkekaardi loosimises.

Tehke endale Merit Aktiva kasutajakonto ja alustage täiesti tasuta

Proovin siit

Lugege põhjalikumat infot Merit Aktiva kohta

 

Merit Palk on ainuke palgaprogramm, kus maksuarvestus on alati 100% täpne

Merit Palgaga arvestatakse palka rohkem kui 70 000-le töötajale rohkem kui 10 000-s firmas.

Merit Palga eelised:

Võtke Merit Palk kasutusele kohe, kui on vaja maksta palka esimesele töötajale! Milleks kulutada aega keerulisele Excelile, kui spetsiaalse palgaprogrammiga on töö palju lihtsam ning pole vaja muretseda arvestuse õigsuse pärast. ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine täiesti tasuta.

Merit Palga hinna sees on:

Hind on endiselt soodne:

ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine tasuta. Suurema töötaja arvuga firmas saab Merit Palka saab kasutada aasta- või kuumaksega.

Merit Palk Töötajate arv
ühes firmas
Kuumakse Aastamakse
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 15 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu piiramatu 129 1149
Hindadele lisandub käibemaks.

Merit Palgaga töö alustamiseks laadige programm meie kodulehelt oma arvutisse ja importige töötamise registrist töötajate andmed.  Programmi juurde käib põhjalik juhend. Kui vajate alustamisel mistahes abi, siis helistage julgesti meie tasuta klienditoele 776 9333 ja küsige nõu. Me saame Teid kindlasti aidata ja Te veendute, et Merit Palga kasutamine on väga lihtne.

Kui tellite litsentsi enne juuli lõppu, siis osalete Hedon Spa kinkekaardi loosimises.

Laadige Merit Palk oma arvutisse ja alustage kohe!

Laadin siit

Lugege põhjalikumat infot Merit Palga kohta

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma e-mail alljärgnevale väljale. Soovi korral saate ennast alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused. Kampaania auhinnaks on Pärnu Hedon Spa kinkekaart väärtusega 400 eurot. Auhinna loosimises osalevad: (1) firmad, kes ostavad perioodis 1. mai kuni 31. juuli 2015 Merit Aktiva või Merit Palga esmalitsentsi, (2) olemasolevad Merit Aktivat ja/või Merit Palka kasutavad firmad, kellel on seisuga 31. juuli 2015 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Loosimine toimub 7. augustil 2015. Võitjat informeerime emaili teel. Kinkekaartidele kehtivad Hedon Spa poolt kehtestatud kasutustingimused. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. Kui te ei soovi loosimisel osaleda, siis informeerige meid sellest ostu sooritamisel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole kinkekaardi loosimine võimalik.

Kas soovite minna spaasse üksi, kahekesi või terve perega, valik on teie. Saate valida sobiva Hedon Spa paketi ja puhkuse aja. Soovitame Teile Hedon Spa kõige populaarset paketti Hedonistlikud rännakud.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee