Merit Palk on
ainuke professionaalne
palgaprogramm Eestis

Merit Palgaga arvestab palka
rohkem kui 10 000 firmat rohkem
kui 75 000-le töötajale.

Nüüd kingime kaasa tasuta koolituse.

Merit Palk sobib suurepäraselt igasuguse suurusega firmadele. Kasutajate hulgas on nii väikeseid alustavaid firmasid kui ka sadade töötajatega suurfirmasid. Kõige suuremas Merit Palka kasutavas firmas on üle tuhande töötaja.

Merit Palk ühildub kõikide finantstarkvaradega. ükskõik millist tarkvara Te kasutate raamatupidamises, palkade arvestamiseks on Merit Palk igal juhul parim valik. Andmed saate Merit Palgast oma raamatupidamisse üle kanda. Paljudes majandustarkvarades on olemas palgamoodul, kuid kõiki mooduleid arendab üks meeskond. Merit Palka arendab eraldi meeskond, kellele see on ainuke töö. Ainult nii saame tagada tõeliselt professionaalse tulemuse.

Merit Palgas ei pea kasutaja teadma maksumäärasid ega maksude arvutamise valemeid. Kogu tarkus on programmis sees ja uueneb seaduste muutumisel automaatselt. Ainult nii on alati tagatud 100% õige maksuarvestus.

Alustamine on väga lihtne, sest töötajad ja töölepingud saab importida töötamise registrist ning maksumäärad ja seadistus on programmis juba olemas. Palgaarvestus saab paari klikiga tehtud ja palgad välja makstud. Palga saajatele meeldivad Merit Palga selged ja informatiivsed palgateatised.

Kokkuvõttes saate Merit Palgaga arvestuse tehtud kiiremini kui mistahes teise programmiga.

Hinna sees on:

Merit Palga hind on endiselt soodne. Tasuda saab aasta- või kuumaksega.

Merit Palk Töötajate arv ühes firmas Kuumakse Aastamakse
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 10 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu piiramatu 129 1149
Hindadele lisandub käibemaks.

Laadige Merit Palk oma arvutisse ja proovige!

Proovin siit

Lugege põhjalikumat infot Merit Palga kohta

 

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma e-mail alljärgnevale väljale. Soovi korral saate ennast alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused: Perioodis 1. veebruarist kuni 30. aprillini 2016 Merit Aktiva või Merit Palga esmalitsentsi ostjatele kingime tasuta klassikoolituse. Arvesse lähevad nii aastamaksega kui kuumaksega ostetud esmased litsentsid. Klassikoolitused toimuvad Tallinnas ja Tartus, mõnikord ka Pärnus. Koolitusel on võimalik tasuta osaleda kuni 30. septembrini 2016. Koolituse tavaline pikkus on kaks tundi. Koolitusel osalemist ei saa vahetada teiste toodete ega raha vastu.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee