Ettevõtja,
me aitame Sul
raamatupidamise
korras hoida

Kaasaegne pilveteenus on mugav ja soodne

Tead küll, kuidas vanasti raamatupidamist tehti. Tassiti pabereid raamatupidaja juurde ja tagasi ning infot oma firma seisu kohta saadi heal juhul üks kord kuus.

Õnneks on need ajad nüüd möödas. Tänu pilvetehnoloogiale saad kogu aeg kätt oma firma pulsil hoida. Pole vist vaja kellelegi tõestada, et õige info õigel ajal aitab teha paremaid otsuseid ja kiiremini oma äri edasi arendada.

Kuna andmed asuvad pilveserveris ja Merit Aktiva kaudu on Sul sinna täielik juurdepääs igal pool ja igal ajal, kasvõi mobiililt, siis saad soovi korral ise arved ning muud lihtsamad asjad ära teha. Küllap oled nõus, et müügiarve kliendile saatmine on eriti mõnus! Las meie raamatupidajatele jäävad keerukamad tehingud ja andmete kontrollimine.

Loomulikult tagame meie, et Sinu raamatupidamine on korras ja mingeid probleeme ei tule.

Helista meile 617 7111 ja küsi pakkumine! Räägime läbi, mida soovid ise teha ja millised tööd tahad meie raamatupidajatele jätta.

Kontroll jääb muidugi alati Sulle. Kui tulevikus otsustad ise kogu töö ära teha (sest Aktiva on nii lihtne ja automatiseeritud) või valid mõne teise teenusepakkuja, siis saad seda teha paari hiireklikiga.

Mida Sa meie teenust kasutades saad?

Tee oma elu lihtsaks ja kasuta meie raamatupidamisteenust!

Helista 617 7111 või kirjuta merit@merit.ee ja anna meile oma soovidest teada või küsi lisa!

[vfb id=7]

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma e-mail alljärgnevale väljale. Soovi korral saate ennast alati nimekirjast eemaldada.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee