Meriti tarkvara
kasutajad võidavad alati!

Merit Aktiva ja Merit Palk
teevad Sinu elu lihtsaks.

Kui tellid tarkvara enne augusti
lõppu, võid võita ülistiilse
tahvelarvuti iPad Pro.

Kas soovid, et raamatupidamine saaks tehtud lihtsalt ja kiiresti?

Merit Aktivas ei ole vaja tüütule rutiinsele tööle aega kulutada, sest programm teeb selle ära täiesti automaatselt. E-arvete saatmine ja vastuvõtmine, pangaväljavõtete import, andmevahetus teiste programmidega (näiteks veebipoe või kassasüsteemiga) – kõik see on erakordselt lihtne ja kiire. Õigupoolest lihtsam ja kiirem kui üheski teises tarkvaras.

Ükskõik, kas oled ettevõtja või raamatupidaja, Aktivaga hoiad kokku suure hulga aega. Tänu pilvetehnoloogiale töötab Aktiva igal pool, igal ajal ja igal seadmel, ka mobiiltelefonil. Alustamiseks, proovimiseks ja väikeses mahus töö tegemiseks sobib tasuta 100 dokumendi pakett.

Merit Aktiva hinna sees on:

Kasuta Aktivat aasta- või kuumaksega

  Kuumakse Aastamakse
Merit Aktiva 100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Merit Aktiva Standard 19 149
Merit Aktiva Pro 29 239
Merit Aktiva Premium
kõik Pro paketi võimalused pluss pakkumised, tellimused ja ettemaksuarved
39 319
Täisõigustega lisakasutaja Pro ja Premium paketi juurde 10 99
Hinnad on käibemaksuta

Kui tellid litsentsi enne augusti lõppu, siis osaled stiilse tahvelarvuti iPad Pro loosimises.

Tee endale Aktiva kasutajakonto ja alusta täiesti tasuta.

Loe põhjalikumat infot Merit Aktiva kohta

 

Merit Palgaga töö alustamine on väga lihtne – impordi töötajate andmed töötamise registrist ja lepingud luuakse automaatselt. Merit Palk on nüüd samuti pilves.

Maksumäärad ja maksuarvestuse algoritmid on alati õiged, seega ei ole Sul endal vaja teada maksuarvestuse nüansse, kogu vajalik tarkus on programmis olemas ja maksuarvestus on alati 100% õige. Merit Palk sobib kokku kõikide raamatupidamisprogrammidega. Tänu pilvetehnoloogiale töötab Merit Palk igal pool, igal ajal ja igal seadmel.

Merit Palga võimalused:

Kõige parem aeg Merit Palka kasutama hakata on kohe, kui on vaja maksta palka esimesele töötajale. Pole mõtet teha keerulist arvestust Excelis, sest spetsiaalse palgaprogrammiga on töö palju lihtsam ning pole vaja muretseda arvestuse õigsuse pärast. Ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine täiesti tasuta.

Merit Palk on Eesti kõige populaarsem palgaprogramm, millega arvestatakse palka rohkem kui 77 000-le töötajale rohkem kui 10 000-s firmas.

Merit Palga hinna sees on:

Merit Palka saab kasutada aasta- või kuumaksega.

Ühe ja kahe töötajaga firmas on Merit Palga kasutamine tasuta.

Merit Palk Töötajate
maksimaalne arv
ühes firmas
Kuumakse,
€, km-ta
Aasta-makse,
€, km-ta
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 15 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu Piiramatu 129 1149

Merit Palgaga töö alustamiseks tee endale Meriti tarkvara kasutajakonto. Aktivat ja Palka saab kasutada sama kasutajanime ja parooliga. Seejärel impordi või sisesta oma töötajate andmed. Kui vajad alustamisel mistahes abi, siis helista julgesti meie tasuta klienditoele 776 9333 ja küsi nõu. Me saame Sind kindlasti aidata ja Sa veendud, et Merit Palga kasutamine on väga lihtne.

Kui tellid litsentsi enne augusti lõppu, siis osaled stiilse tahvelarvuti iPad Pro loosimises.

Tee endale Merit Palga kasutajakonto ja alusta kohe!

Loe põhjalikumat infot Merit Palga kohta

 

[vfb id=7]
Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saate end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused. Kampaania auhinnaks on tahvelarvuti iPad Pro 9.7" 128GB WiFi + Cellular Rose Gold väärtusega 959 eurot. Auhind loositakse välja firmade vahel, kellel on seisuga 31. august 2017 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast korrektselt loosimisele registreerinud. Loosimine toimub 7. septembril 2017. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. Kui te ei soovi loosimisel osaleda, siis informeerige meid sellest ostu sooritamisel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole iPadi loosimine võimalik.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee