Meriti tarkvara
annab Sulle aega juurde
Aeg on teadagi raha

Tarkvara kasutajate vahel loosime
välja suurepärase mobiiltelefoni iPhone X

Raamatupidamisprogramm Merit Aktiva ja palgaprogramm Merit Palk on ettevõtja ja raamatupidaja tõeliselt võimsad abilised. Tänu moodsale pilvetehnoloogiale saab töö tehtud lihtsalt ja kiiresti, õigupoolest kiiremini kui ühegi teise programmiga.

Automaatika vähendab Sinu tööd

Rutiinsed tööd on mõtet arvutile jätta, selle jaoks ju arvutid ongi tehtud. Kujuta ette, millise aja kokkuhoiu annab see, kui enam pole vaja käsitsi ostuarveid sisestada, sest nad saabuvad tarkvarasse e-arvetena. Ja enam pole vaja pangaväljavõtteid sisestada ega isegi mitte importida, sest andmed jõuavad tarkvarasse automaatselt. Merit Aktivas on need võimalused olemas, ja mis samuti tähtis, see kõik on hinna sees.

Sama võimas on Merit Palk palgaarvestuses. Tasude ja maksude arvestus on automaatne ning alati 100% korrektne. Palgad saavad alati õigel ajal välja makstud ning pole vaja muretseda vigade pärast, programm lihtsalt ei lase vigu teha. Maksusüsteem muutus sel aastal ja küllap muutub tulevikus veel. Lubame, et meie tarkvaras saavad uuendused alati valmis õigel ajal.

Ükskõik, kas oled ettevõtja või raamatupidaja, Merit Aktiva ja Palgaga hoiad kokku suure hulga aega. Tänu pilvetehnoloogiale töötab Meriti tarkvara igal pool, igal ajal ja igal seadmel ning andmed on kaitstud sama turvaliselt kui pangas.

Merit Aktiva ja Palga hinna sees on:

Lisaks sellele on Merit Aktiva hinna sees veel:

Aktiva ja Palga hinnad on endiselt soodsad.

  Kuumakse Aastamakse
Merit Aktiva 100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Merit Aktiva Standard 19 156
Merit Aktiva Pro 29 252
Merit Aktiva Premium 39 324
Piiratud õigustega kasutaja tasuta tasuta
Täisõigustega lisakasutaja 10 96
  Töötajate arv ühes firmas Kuumakse Aastamakse
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 60
Merit Palk 10 10 10 96
Merit Palk 30 30 17 168
Merit Palk 80 80 29 288
Merit Palk 150 150 79 684
Merit Palk piiramatu Piiramatu 129 1188
Hinnad on käibemaksuta

Kui tellid enne juuni lõppu, siis osaled mobiiltelefoni iPhone X 64GB loosimises.

Tee endale Meriti tarkvara kasutajakonto ja alusta täiesti tasuta

 

Loe põhjalikumat infot Merit Aktiva kohta
Loe põhjalikumat infot Merit Palga kohta

 

[vfb id=7]

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saate end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused: Kampaania auhinnaks on mobiiltelefon iPhone X 64GB väärtusega 1179 eurot. Auhind loositakse välja firmade vahel, kellel on seisuga 30. juuni 2018 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Aprilli, mai ja juuni esmaostjad registreerime automaatselt, kui ostu sooritamisel pole meile teada antud soovist loosimisel mitte osaleda. Varem ostnud tasulise litsentsi omanikel on vaja ennast loosimisele registreerida. Juuni keskel saadame kõikidele tasulise litsentsiga tarkvara kasutajatele kirja, mille abil saate ennast loosimisele registreerida. Igal firmal on loosimisel üks või kaks häält, sõltuvalt sellest, kas kasutab ühte või kahte meie toodet.

Loosimine toimub 6. juulil 2018. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole iPhone’i loosimine võimalik. Kui mõni võitja ei vasta saadetud meilile seitsme päeva jooksul, siis korraldab Merit Tarkvara uue loosimise, mille võitjale kehtivad samad tingimused.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee