Meriti
tarkvaraga
kruiisile

Tarkvara kasutajate vahel loosime välja
luksusliku Stockholmi kruiisi.

Kui tahad edaspidi raamatupidamisele vähem aega kulutada, siis tule Merit Aktiva ja Palga kasutajaks. Lisaks võid võita suurepärase laevakruiisi.

Tänu lihtsusele sobivad Meriti raamatupidamis- ja palgaprogramm nii professionaalsele raamatupidajale kui ettevõtjale. Tarkvara kasutamisega saab hakkama igaüks, sest automaatika teeb suure osa tööst.

Merit Aktival ja Palgal on rohkem kui 50 000 kasutajat. See näitab, et tegemist on väärt tarkvaraga.

Kust tuleb aja kokkuhoid raamatupidamises?

Kui tellid nüüd, siis osaled luksusliku Stockholmi kruiisi loosimises.

Kust tuleb aja kokkuhoid palgaarvestuses?

Kui tellid nüüd, siis osaled luksusliku Stockholmi kruiisi loosimises.

Merit Aktiva ja Palga hinna sees on:

Meriti tarkvara ostmisel riski ei ole. Kui meie tarkvara Sulle ei sobi, siis anna meile sellest 60 päeva jooksul teada ja me maksame küsimusi küsimata kogu raha tagasi.

 

[vfb id=7]

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saate end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused: Kampaania auhinnaks on Stockholmi laevakruiis kahele inimesele. Auhind loositakse firmade vahel, kellel on seisuga 31.08.2018 kehtiv Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Augusti keskel saadame meie tarkvara kasutajatele kirja, kus oleva lingiga saab ennast loosimisele registreerida. Juuli ja augusti esmaostjad osalevad loosimisel automaatselt. Igal firmal on loosimisel üks või kaks häält, sõltuvalt sellest, kas kasutab ühte või kahte meie programmi.

Kruiis toimub Tallinki laevaga. Kruiisi alguse saab võitja valida perioodist 13.09-31.10.2018. Kuupäeva valik sõltub vabade kohtade olemasolust. Kruiis on 2 ööbimisega laevareis Tallinnast Stockholmi ja tagasi. Laev väljub Tallinnast iga päev kell 18. Pakett sisaldab majutust sviidis, 2 õhtu- ja 2 erihommikusööki, puuvilju ja karastusjooke kajutis. Reisi orienteeruv hind on 500 eurot. Kruiisile kehtivad Tallinki kodulehel olevad reisitingimused.

Loosimine toimub 7. septembril 2018. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole kruiisi loosimine võimalik. Kui võitja ei vasta saadetud meilile seitsme päeva jooksul ja ka telefoni teel pole võimalik ühendust saada, siis korraldab Merit Tarkvara uue loosimise, mille võitjale kehtivad samad tingimused. Merit Tarkvara otsused on lõplikud.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee