Meriti tarkvaraga
luksuslikku spaasse
puhkama!

Kui tellite Merit Aktiva või Merit Palga
enne märtsi lõppu, osalete Hedon SPA & Hotel
kinkekaartide loosimises.
Loosime välja kolm kinkekaarti
väärtusega 400 eurot.

Raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva ja palgaprogrammi Merit Palk kasutamine on väga lihtne. Suure osa tööst teevad programmid automaatselt, mis säästab suure hulga teie aega. Merit on enim kasutatud majandustarkvara Eestis.

Merit Aktiva ja Palk on täielikult veebipõhised ning töötavad pilves. Kasutame Microsoft Azure pilveteenust, mille turvalisus on samal tasemel internetipankadega.

Merit Aktiva sobib suurepäraselt nii väikestele kui keskmise suurusega firmadele. E-arved, tasuta otseühendus Swedbanki ja LHV Pangaga, korduvdokumendid, perioodilised arved, ostuarvete kinnitusring – kõik see muudab töö kiireks ja mugavaks.

Merit Palgaga palkasid arvestades näete, et uus tulumaksusüsteem ei olegi keeruline. Programm teeb vajalikud arvestused automaatselt ja alati 100% vastavuses seadusega. Teadagi muutuvad seadused sageli ja siiani oleme kõik vajalikud täiendused õigel ajal valmis saanud. Lubame seda ka edaspidiseks.

Merit Aktiva ja Merit Palga hinna sees on:

Aktiva ja Palga hinnad on endiselt soodsad.

  Kuumakse Aastamakse
Merit Aktiva 100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Merit Aktiva Standard 19 149
Merit Aktiva Pro 29 239
Merit Aktiva Premium 39 319
Piiratud õigustega kasutaja tasuta tasuta
Täisõigustega lisakasutaja 10 99
  Töötajate arv ühes firmas Kuumakse Aastamakse
Merit Palk 2 2 tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 59
Merit Palk 10 10 10 99
Merit Palk 30 30 17 159
Merit Palk 80 80 29 279
Merit Palk 150 150 79 679
Merit Palk piiramatu Piiramatu 129 1149
Hinnad on käibemaksuta

Kui tellite enne märtsi lõppu, siis osalete kolme Hedon SPA & Hotel kinkekaardi loosimises. Ühe kaardi väärtus on 400 eurot.

Tehke endale Meriti tarkvara kasutajakonto
ja alustage täiesti tasuta

 

Lugege põhjalikumat infot Merit Aktiva kohta
Lugege põhjalikumat infot Merit Palga kohta

 

[vfb id=7]

Kui soovite saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisestage oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saate end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused. Kampaania auhinnaks on kolm Pärnu Hedon SPA & Hotel kinkekaarti väärtusega 400 eurot. Auhinnad loositakse välja firmade vahel, kellel on seisuga 31. märts 2018 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Veebruari ja märtsi esmaostjad registreerime automaatselt, kui ostu sooritamisel pole meile teada antud soovist loosimisel mitte osaleda. Varem ostnud tasulise litsentsi omanikel on vaja ennast loosimisele registreerida. Märtsis saadame kõikidele tasulise litsentsiga tarkvara kasutajatele kirja, mille abil saate ennast loosimisele registreerida. Igal firmal on loosimisel üks või kaks häält, sõltuvalt sellest, kas kasutate ühte või kahte meie toodet.

Loosimine toimub 6. aprillil 2018. Võitjat informeerime meili teel. Kinkekaartidele kehtivad Hedon SPA & Hotel poolt kehtestatud kasutustingimused. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole kinkekaartide loosimine võimalik. Kui mõni võitja ei vasta saadetud meilile seitsme päeva jooksul, siis korraldab Merit Tarkvara sellele kinkekaardile uue loosimise, mille võitjale kehtivad samad tingimused.

Saate valida endale sobiva Hedon SPA & Hotel paketi ja puhkuse aja. Soovitame Teile Hedon SPA & Hotel kõige populaarset paketti „Hedonistlik hellitus“.

Hedon spaahotell on ainulaadne naudingute kodu Pärnu rannaliival, kus on ootel muretu puhkus õdusas atmosfääris, imelised maitsenaudingud, eksootilised spaahoolitsused ning meelelised saunaelamused – hetked ainult iseendale!

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee