Moodne äritarkvara
Sinu ettevõttele

Merit Aktiva ja Merit Palk

Kõigi kasutajate vahel loosime
välja täisautomaatse kohvimasina

Merit Aktiva ja Palk on nii lihtsad kasutada, et sellega saab hakkama igaüks. Kuna automaatika teeb ära rutiinse töö, siis hoiavad Sinu firma töötajad aega kokku ja teevad paremaid otsuseid.

Vaata, kuidas Meriti tarkvara aitab Sul ettevõtet korras hoida ja arendada.

Kui Sulle tundub, et Sinu ettevõtte tarkvara võiks olla kaasaegsem ja mugavam, või otsid oma esimest tarkvara, siis usume, et Merit Aktiva ja Merit Palk on tõenäoliselt parim valik. Suurepärane komplekt võimalusi ja seda palju soodsama hinna eest kui teised tarkvarad.

Helista 617 7111 ja küsi lisa või telli endale demo.

Vaata Merit Aktiva võimalusi ja hindu lähemalt

Vaata Merit Palga võimalusi ja hindu lähemalt

 

[vfb id=7]

Kui soovid saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisesta oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saad end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused: Kampaania auhinnaks on täisautomaatne kohvimasin Jura ENA 8 tavapärase müügihinnaga 999 eurot. Auhind loositakse välja firmade vahel, kellel on seisuga 30. aprill 2019 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Veebruari, märtsi ja aprilli esmaostjad registreerime automaatselt, kui ostja pole meile teada andnud soovist loosimisel mitte osaleda. Varem ostnud tasulise litsentsi omanikel on vaja ennast loosimisele registreerida. Aprillis saadame kõikidele tasulise litsentsiga tarkvara kasutajatele kirja, mille abil saate ennast loosimisele registreerida. Igal firmal on loosimisel üks või kaks häält, sõltuvalt sellest, kas kasutate ühte või kahte meie toodet.

Loosimine toimub 6. mail 2019. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. AS Merit Tarkvara jätab endale õiguse vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole kohvimasina loosimine võimalik. Kui loosimise võitja ei vasta saadetud meilile seitsme päeva jooksul ja kontakti ei õnnestu saada ka telefoni teel, siis korraldab Merit Tarkvara uue loosimise, mille võitjale kehtivad samad tingimused.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee