Raamatupidaja
võimsad abilised

Raamatupidamisprogramm Merit Aktiva
Palgaprogramm Merit Palk

Kõigi kasutajate vahel loosime
välja 1000 eurot reisiraha

Kui oled raamatupidaja ja soovid, et Sinu töö oleks lihtne, mugav ja kiire, siis on mõistlik kasutada Merit Aktivat ja Merit Palka.

Meriti tarkvara teeb Sinu töö lihtsaks, sest kogu vajalik info on koondatud ühte kohta ning kõik võimalused on käepärast. Merit sobib suurepäraselt nii väikestele kui keskmise suurusega ettevõtetele.

Kuidas Meriti tarkvara raamatupidajat aitab?

Kõik need ja veel palju muidki võimalusi säästavad Sinu aega ja teevad elu mugavamaks.

Merit Aktiva ja Merit Palga hinna sees on:

Aktiva ja Palga hinnad

  Ühe kuu hind aastakaupa tasumisel Ühe kuu hind kuukaupa tasumisel
Merit Aktiva Standard 16 19
Merit Aktiva Pro 24 29
Merit Aktiva Premium 32 39
Täisõigustega lisakasutaja 8 10
Merit Aktiva 100 dokumendi pakett tasuta tasuta
Lisakasutaja müügiarvete tegemiseks tasuta tasuta
Hinnad on käibemaksuta
  Standardpakett Pro-pakett
  Ühe kuu hind aastakaupa tasumisel Ühe kuu hind kuukaupa tasumisel Ühe kuu hind aastakaupa tasumisel Ühe kuu hind kuukaupa tasumisel
Merit Palk 2 tasuta tasuta tasuta tasuta
Merit Palk 5 5 6 7 8
Merit Palk 10 8 10 11 13
Merit Palk 30 14 17 18 22
Merit Palk 80 27 33 37 45
Merit Palk 150 70 85 95 115
Merit Palk piiramatu 105 129 150 179
Lisakasutaja 10 19 20 25
Hinnad on käibemaksuta

Tehke endale Meriti tarkvara kasutajakonto
ja alustage täiesti tasuta

 

[vfb id=7]

Kui soovid saada infot meie kampaaniate kohta, kus loosime välja väärtuslikke auhindu ja teeme oma tarkvarale soodustusi, siis palun sisesta oma meiliaadress alljärgnevale väljale. Soovi korral saad end alati nimekirjast eemaldada.

Kampaania tingimused: Kampaania auhinnaks on Estraveli kinkekaart väärtusega 1000 eurot. Auhind loositakse välja firmade vahel, kellel on seisuga 31. august 2019 Merit Aktiva või Merit Palga tasuline litsents ja kes on ennast loosimisele registreerinud. Juuni, juuli ja augusti esmaostjad registreerime automaatselt, kui ostja pole meile teada andnud soovist loosimisel mitte osaleda. Varem ostnud tasulise litsentsi omanikel on vaja ennast loosimisele registreerida. Augustis saadame kõikidele tasulise litsentsiga tarkvara kasutajatele kirja, mille abil saate ennast loosimisele registreerida. Igal firmal on loosimisel üks või kaks häält, sõltuvalt sellest, kas kasutate ühte või kahte meie toodet.

Loosimine toimub 6. septembril 2019. Võitjat informeerime meili teel. Auhinda ei saa välja võtta rahas ega vahetada teise auhinna vastu. Võitja nõustub oma firma nime avaldamisega Merit Tarkvara kodulehel. Kinkekaardile kehtivad Estraveli poolt kehtestatud tingimused. AS Merit Tarkvaral on õigus vahetada auhind vähemalt samaväärse vastu, juhul kui Merit Tarkvarast sõltumatutel põhjustel pole kinkekaardi loosimine võimalik. Kui loosimise võitja ei vasta saadetud meilile seitsme päeva jooksul ja kontakti ei õnnestu saada ka telefoni teel, siis korraldab Merit Tarkvara uue loosimise, mille võitjale kehtivad samad tingimused.

Tasuta klienditugi
tel. 776 9333
klienditugi@merit.ee

Klienditeenindus ja müük
tel. 617 7111
merit@merit.ee
merit.ee