Reede
vabaks!

Meriti tarkvara säästab nii
palju Sinu aega, et saad reede
vabaks võtta. Nüüd kingime iga
uue ostuga kaasa Apollo kinopiletid,
et saaksid veel paremini oma
vaba aega nautida.

Merit Aktiva ja Merit Palk sobivad nii raamatupidajale kui ettevõtjale, nii alustajale kui professionaalile. Kasutamine on nii lihtne, et sellega saab hakkama igaüks. Automaatika teeb Sinu eest suure osa tööst.

Meritiga saad rohkem võimalusi palju soodsama hinna eest. Hinnast veel tähtsam on see, et töö saab kiiresti tehtud. Siin on mõned näited, kuidas Aktiva aitab Sul aega ja raha kokku hoida. Kõik need võimalused on täiesti tasuta.

Võrdle võimalusi ja hindu ning telli

Telli nüüd ja saad kingitusena kaasa Apollo kinopiletid.

Palgaarvestuseks on parim valik Merit Palk, Eesti kõige populaarsem palgaprogramm.

Merit Palgaga arvestatakse palka rohkem kui 100 000-le töötajale.

Võrdle võimalusi ja hindu ning telli

Telli nüüd ja saad kingitusena kaasa Apollo kinopiletid.

Merit Aktiva ja Palga hinna sees on:

Meriti tarkvara ostmisel riski ei ole. Kui meie tarkvara Sulle ei sobi, siis anna meile sellest 60 päeva jooksul teada ja me maksame küsimusi küsimata kogu raha tagasi.

Kampaania tingimused: Perioodil 1. novembrist kuni 31. detsembrini 2019 kingime Merit Aktiva või Merit Palga esmalitsentsi ostjatele Apollo kino kinkepiletid. Arvesse lähevad nii aastamakse kui ka kuumaksega ostetud esmased litsentsid. Kinkepiletid saab vahetada Apollo kinodes kahe kuni 10€ kinopileti vastu vabalt valitud seansil ja asukohas. Kinkepiletite kasutamisele kehtivad Apollo tingimused. Kinkepiletit ei saa vahetada teiste toodete ega raha vastu.

[vfb id=7]