Kõik uudised
10.01.2020

2019. a parimad täiendused Merit Aktivas

Eesti kõige populaarsema raamatupidamisprogrammi, Merit Aktiva arendustiimi jaoks oli aasta 2019 väga töökas. Järjepidevalt töötasime selle nimel, et meie programmis saaksid asjad tehtud võimalikult lihtsalt, kiirelt ja automaatselt. Lubame samas suunas liikuda ka aastal 2020. Klientide mugavus on meie jaoks oluline.

Nüüd, aga lubage tutvustada 2019. a parimaid täiendusi:

1. LHV ja Swedbanki automaatikale lisandus ka SEB Panga väljavõtete automaatika
2019. aasta kõige tähtsam uuendus. Kõigi suuremate pankade väljavõtted on nüüdsest Merit Aktiva programmis. Ei mingit failide laadimist! Väljavõtted uuenevad automaatselt, kõik pangatehingud on juba programmis olemas ja klientide/tarnijate võlgnevused automaatselt õiged.

2. Ostuarvete kinnitamine otse e-mailis
Enam ei pea sisenema Aktivasse arve kinnitamiseks, vaid seda saab teha otse e-mailis. Kinnitamisel saab lisada kommentaari ja vajadusel ka osakonda/projekti/kulukohta.

3. Majandusaasta aruande põhiaruannete import äriregistrisse
Nüüd on võimalus teha majandusaasta aruanne Merit Aktivas, see alla laadida ning importida Äriregistrisse. Mikroettevõtetele ülimugav lahendus, aga kindlasti kasulik lahendus ka suurtele ettevõtetele, kellel jääb äriregistris lisada, vaid aruande lisad.

4. Laokauba soetushinnale täiendavate kulude (nt tollikulud, transpordikulud) jagamine
Ideaalne uuendus neile, kes peavad Meritis laoarvestust ning selle uuenduse läbi saavad toodetele õiged omahinnad.

5. Automaatne käibedeklaratsioonide saatmine programmist
Enam ei pea faile importima! 2019 üks parimaid täiendusi lõi võimaluse saata käibedeklaratsioon programmist otse Maksu- ja Tolliametisse.

6. Koondarvete koostamine saatelehtede alusel
Suurepärane võimalus neile, kes eelistavad esitada kuu lõpus kliendile ühe arve müüdud kaupade ja teenuste eest. Koondarvel on näha kõik müüdud kaubad ja teenused; koondarvet saab saata e-arvena.

7. Pildistatud tšekkidest kuluaruannete automaatne import
Tšekkide raamatupidajale toomine on koostöös Costpocketiga (tšekkide digiteerija) Meriti klientide jaoks minevik. Aga ka programmis sees ei pea enam tegema üksikut ostuarvet, vaid tšekid lisatakse automaatselt kuluaruannetesse, mis võimaldab kord kuus väljamakseid teha.

8. Vene keel
Venekeelse tarkvara arendamine oli meie jaoks väga oluline samm. Paljude raamatupidajate emakeel on vene keel ja mõistagi eelistavad nad tööd teha emakeeles. Meie jaoks on oluline, et Merit Aktiva programmi kasutamine oleks kõigile võimalikult lihtne ja arusaadav.

9. Faktooring
Hea võimalus neile, kes soovivad müügiarvete eest saada raha kohe kätte. Kliendid saavad mugavalt programmis kasutada müügiarvete faktoorimist läbi faktooringupartnerite – Swedbank ja Factor Finance OÜ.

Kui teie raamatupidamisprogramm neid täiendusi veel ei võimalda või teil ei olegi veel raamatupidamisprogrammi, saate saate võrrelda Merit Aktiva pakette ja tellida endale sobivaim siit.


Proovi tasuta

Aktiva tasuta paketis saate 6 kuu jooksul sisestada 100 müügiarvet, 100 ostuarvet ja 100 pearaamatu kannet ning saata tasuta e-arveid.

Merit Palga tasuta paketiga saate teha arvestust kuni kahele töötajale. Mingeid muid piiranguid tasuta paketis ei ole.